Italian juustoista.


 



Italian juustoista.


Gorgonzola = Täysmaidosta tehty sinihomejuusto.

Grana Padano = Tehty raakamaidosta. Kotoisin Po-joen laaksosta. Parmesaania halvempi.

Mascarpone = Lehmänmaidosta tehty rasvainen tuorejuusto.

Mozzarella = Käytetään salaateissa ja pizzassa. Saa myös raasteena.

Parmesaani (Parmigiano Reggiano) = Tehty pastöroimattomasta lehmänmaidosta. Kotoisin Emilia- Romagnan maakunnasta. Saa myös raasteena.

Pecorino = Tehty lampaanmaidosta. Tunnettiin jo antiikin Roomassa.

Provolone = Tehty lehmänmaidosta. Kotoisin Lombardian maakunnasta.

Ricotta = Herasta tehty tuorejuusto.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Verona, sopivan kokoinen paketti.

Erinomainen lepolomakohde, Garda, Garda-järvi.

Milano, Como-järvi ja konsertti.